Turktime

Ankara'da 'ücretsiz' ve 'öğrenci' taşımada yeni gelişme!

Özel halk otobüsçüleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) tüm ücretsizlerle ve abonman öğrenci biniş kartlarıyla ilgili gelir desteği kararı sonrası 1 Nisan 2024'e kadar ücretsiz yolcuları taşımaya devam edeceklerini duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Ankara'da 'ücretsiz' ve 'öğrenci' taşımada yeni gelişme!
Haberler / Ekonomi
8 Kasım 2023 Çarşamba 23:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'da daha önce gelir desteği verilmemesi nedeniyle şehit aileleri, gazi ve basın mensupları dışındaki ücretsiz yolcuları taşımayacaklarını açıklayan özel halk otobüsçüleri, yeni kararlarını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı'nda, 1 Nisan 2024'e kadar özel halk otobüsçülerine gelir desteği verilmesine karar verildi.

1 NİSAN 2024'E KADAR DEVAM EDECEK

Karar sonrası açıklama yapan Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, 1 Nisan 2024'e kadar ücretsiz ve abonmanları taşımaya devam edeceklerini söyledi.

Kara, "Ankara'daki esnaflarımızla ilgili bu Meclis kararına istinaden ücretsiz binen yolcularımız Ankara'daki 25 ilçede hizmet veren halk otobüslerimize rahatlıkla binebilirler. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 1 Nisan'a kadar tüm ücretsizlerle ilgili ve abonman öğrenci biniş kartlarıyla ilgili bir gelir desteği kararı geçmiş bulunmaktadır" dedi.

Vatandaşları ücretsiz taşımak istemeyen şoförlerin de kendilerine ya da ALO 153'e şikâyet edilebileceğini söyleyen Kara, "Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a ve 4 grup başkan vekilimize, meclis üyelerimize bu kararı Ankara Belediye Meclisi'nden geçirdikleri için esnaflarımıza adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime