Turktime

Ankara'da başıboş köpek dehşeti... Mansur Yavaş'tan açıklama: Gelin hep beraber toparlayalım bu işi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın (10) sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ağır yaralandığı olaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Ankara'da başıboş köpek dehşeti... Mansur Yavaş'tan açıklama:  Gelin hep beraber toparlayalım bu işi!
Haberler / Güncel
9 Aralık 2023 Cumartesi 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara’nın Keçiören ilçesinin Kafkas Mahallesi’nde sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz’ın Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastahanesi’nde tedavisi sürerken konuyla ilgili, ABB Başkanı Mansur Yavaş basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"BÜTÜN TÜRKİYE AYNI DURUMDA"

Yavaş Avrupa’nın hiçbir yerinde sokakta sahipsiz hayvan olmadığını belirterek, “Hayvanseverlerin fikirlerine saygılıyım ama popülasyon çok arttı. Bu popülasyonda sadece kısırlaştırma ile bunun önüne geçmenin imkanı yok. Mutlaka sokaktaki hayvanları barınaklara alıp orada misafir edeceğiz. Hayvanseverler elini taşın altına koysunlar biz de destek oluruz, sahiplensinler. Bütün Türkiye ve büyük kentler aynı durumda. Gelin hep beraber toparlayalım bu işi. Sanıyorum bununla ilgili meclisten de bir kanun çıkacak. Çünkü popülasyon çok arttı. Ne kadar kısırlaştırırsan kısırlaştırın şu aşamada önü alınmayacak gibi duruyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime