Turktime

Amazon tepkilere boyun eğdi

Amazon, Nazilerin bir milyondan fazla insanı katlettiği ölüm kampı Auschwitz'in görüntülerini içeren Noel süslerini kaldırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Amazon tepkilere boyun eğdi
Haberler / Dünya
2 Aralık 2019 Pazartesi 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amazon, Noel kapsamında satışa sunduğu, Auschwitz kampının görüntülerinin yer aldığı Noel süslerini kaldırmak zorunda kaldı.

Amazon'un satışa sunduğu süsler, Auschwitz Anıt ve Müzesi'nin twitter üzerinden yaptığı paylaşım sonucunda satıştan kaldırıldı. Auschwitz Anıt ve Müzesi twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Auschwitz görüntülerinin olduğu Noel süslerini satmak uygun değil. Auschwitz'i bir şişe açacağı üzerinde görmek rahatsız edici ve saygısızca" ifadelerine yer verdi.

 

SATIŞTAN KALDIRILDI
Amazon, Auschwitz Anıt ve Müzesi'nin büyük yankı uyandıran paylaşımından sonra satışa sunduğu ürünleri kaldırmak zorunda kaldı. Amazon sözcüsü ürünlerin kaldırıldığını belirterek, "Tüm satıcıların satış politikamıza uyması gerektiğini ve politikamıza uygun davranmayan satıcıların eyleme tabi tutulacağını" dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime