Turktime

Alyansını fırlatıp attı! Neslihan Atagül sinir krizi geçirdi!

Kadir Doğulu'nun Çeşme'deki skandal görüntülerinin ardından eşine sahip çıkan Neslihan Atagül, iddiaya göre geçtiğimiz gece bir mekanda gözyaşlarına boğuldu. Güzel oyuncu, öfkeli bir şekilde evlilik alyansını da yere fırlattı.
ABONE OL
Abone Ol
Alyansını fırlatıp attı! Neslihan Atagül sinir krizi geçirdi!
Haberler / Magazin
2 Haziran 2023 Cuma 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2016 yılında evlenen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, ihanet iddialarının gündeme gelmesiyle birlikte son günlerin en çok konuşulan ünlü isimleri oldu.

Kadir Doğulu'nun birgece klubünde kadılarla eğlendiği görüntüler magazin gündemine oturmuştu. İhanet ve imam nikahı iddialarını yalanlayan Kadir Doğulu, ''Benimle sohbet etmek isteyen herkesle konuşurum, bir müşkülü varsa dinlerim" demişti. Neslihan Atagül ise ''Gürültülü ortamda yapılan normal bir konuşma" diyerek eşine arka çıkmıştı.

Ünlü çiftin boşanıp boşanmmayacağı konuşulurken ikili birçok kez yan yana görüntülenerek 'evliliğimiz devam ediyor' havası yaratmıştı. Tüm bu yaşananların ardından ünlü çift yeni bir olay ile gündeme geldi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Takvim'in haberine göre; İhanet iddialarının ardından yakaladıkları popülerliği fırsata çevirip reklam ücretlerini de 10 milyon TL'ye çıkarttıkları konuşulan ünlü çift, kısa süre önce yeni bir kriz yaşadı. İddiaya göre; geçtiğimiz gece kız arkadaşlarıyla görüntülenen Neslihan Atagül, gittikleri mekanda gözyaşlarına boğuldu. Hatta bir ara parmağındaki yüzüğü yere fırlattığı iddia edilen Neslihan Atagül'ü kız arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Yine iddiaya göre boşanmaya karar veren güzel oyuncu, bunun için de kariyerini ön plana koyup doğru zamanı bekliyor...

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime