Turktime

Almanya'da çoklu bomba ihbarı!

Almanya'da televizyon kanalı ve 5 farklı şehirdeki okula bomba ihbarı yapıldı. Okullar ve televizyon binası güvenlik amacıyla boşaltılırken, yapılan aramalarda tehlikeli bir duruma rastlanmadı.
ABONE OL
Abone Ol
Almanya'da çoklu bomba ihbarı!
Haberler / Dünya
23 Ekim 2023 Pazartesi 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransa'daki havaalanlarına yönelik bomba ihbarının ardından bu kez Avrupa'nın bir başka ülkesinde benzer tehdit yaşandı. Almanya'da televizyon kanalı ve 5 okula yapılan bomba ihbarı sebebiyle ekipler alarma geçti.

E-MAİL ÜZERİNDEN İHBAR!

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; Almanya'nın Mainz şehrinde yer alan kamu yayıncısı ZDF televizyon kanalına yönelik yerel saatle 08.20 sıralarında e-mail üzerinden bomba ihbarı yapıldı. Televizyon kanalına ait bina tahliye edilirken, yaklaşık 600 çalışan bir buçuk saat dışarıda bekletildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, bomba imha ekipleri ve köpeklerle binada yapılan güvenlik taraması sonucunda tehlikeli bir duruma rastlanmadığı belirtildi.

5 AYRI KENT ALARMDA!

Almanya’da aynı zamanda sabah saatlerinde Erfurt, Solingen, Karlsruhe, Regensburg ve Augsburg şehirlerindeki 5 okula bomba ihbarı yapıldı. Okullar güvenlik gerekçesiyle boşaltılırken, ekipler binalarda arama başlattı.

Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar olumsuz bir durum tespit edilmediği ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime