Turktime

Ali Yüksel: Konteyner kentler eğitime tam olarak hazır değil

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, deprem bölgesindeki konteyner kentlerin eğitim faaliyetlerine tam olarak hazır olmadığını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Yüksel: Konteyner kentler eğitime tam olarak hazır değil
Haberler / Siyaset
28 Aralık 2023 Perşembe 18:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yüksel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen şehirlerin birçoğunda içme suyu sorunu yaşandığını dile getirdi.

Depremden etkilenen bazı şehirlerde içme suyu hattından çamurlu su aktığını öne süren Yüksel, "Musluk suyu içilemiyor. İçme suyu sorunu, beraberinde sağlık sorununu da getiriyor." dedi.

Yüksel, deprem sonrası konut arzında ciddi sıkıntılar yaşandığını, kira fiyatlarının yükseldiğini, vatandaşların bu ekonomik yükle de mücadele ettiğini anlattı.

Deprem bölgesinde eğitim faaliyetlerinde de sıkıntılar yaşandığını dile getiren Yüksel, "Depremde yıkılan ya da zarar gören okullardaki öğrencilerin başka okullara nakledilmesi diğer okullardaki sınıf başına düşen öğrenci sayısının artışına sebep oluyor. Bu durum, eğitimde kalite sorununu ortaya çıkarıyor. Konteyner kentler eğitim faaliyetlerine tam olarak hazır değil." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime