Turktime

Alfredo Morelos'un nasıl bir futbolcu olduğuna göz atın! Premier League uzmanı anlattı

Fenerbahçe, 2017 ve 2023 yılları arası İskoçya’nın en iyi takımlarından biri olan Glasgow Rangers forması giyen Alfredo Morelos’u kadrosuna katmak üzere İstanbul’a davet etti.
ABONE OL
Abone Ol
Alfredo Morelos'un nasıl bir futbolcu olduğuna göz atın! Premier League uzmanı anlattı
Haberler / Spor
30 Ağustos 2023 Çarşamba 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İskoçya Ligi'ni çok yakından takip eden Transfermarkt’ın İngiltere uzmanı Daniel Busch, Morelos’un Sarı-Lacivertlilere transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Daniel Busch, “Alfredo Morelos, çok iyi bir tempoya sahip. Gücüyle savunma oyuncularına büyük bir üstünlük sağlayabiliyor. Fiziksel özelliklerini forvet hattında iyi kullanıyor. Çok yönlü bir forvet olmakla birlikte temposunu farklı taktiklere ve pozisyonlara uyduruyor. Milli takıma çağrıldığı zaman orada daha geniş alanlarda yardım ediyor. Rangers'ta ise çizgilerin arasında daha derin bir rol oynuyor. Kolombiyalı oyuncu, bitiriciliği ile ön plana çıkıyor. Fenerbahçe için çok iyi bir transfer olabilir. Özellikle Ryan Kent’i uzun yıllardır tanıdığı için. Her iki futbolcu İskoçya’nın en iyi takımında 167 maça birlikte çıktılar. Morelos'un iyi olmayan tarafı ise disiplinsiz olması. Bu yüzden Premier League’e transferi gerçekleşmedi. Rangers formasıyla çıktığı 269 maçta 66 sarı kart ve 8 kez ise kırmızı kart gördü. 27 yaşındaki oyuncu, saha içinde tahrik edildiğinde sinirlerine hakim olamıyor. Bu da onun sık sık oyundan atılmasına ya da kart görmesine neden oluyor“ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Mehmet Kansu
 1 Eylül 2023 Cuma 15:29
Fenerbahçe''ye gerçekten güçlü,kuvvetli ve genç bir golcü lazım.Bence bu mevkiye Morelos''u alarak boşluk doldurulabilir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime