Turktime

Akil: Çocuklarımı ayırdığımı söylüyorlar

Ünlü oyuncu Pelin Akil, sosyal medyada kendisine yöneltilen yapıcı eleştirileri dikkate aldığını dile getirerek, "Hakaret boyutuna gelen eleştiriler oluyor. Düşünün 'Çocuklarını ayırıyorsun!' falan diyorlar. Beni üzüyor tabii ki bu durumlar" ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Abone Ol
Akil: Çocuklarımı ayırdığımı söylüyorlar
Haberler / Magazin
26 Kasım 2023 Pazar 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pelin Akil önceki gün reklam yüzü olduğu markanın lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Cilt bakımına önem verdiğini söyleyen oyuncu "Bol bol su tüketiyorum, yüzüm makyajlı ise silmeden uyumuyorum" dedi.

Sözlerine devam eden oyuncu "Görüştüğüm birkaç proje var. Onun dışında çocuklarla ilgileniyorum. Alin, tenis oynuyor. Güzel vuruşları var. Son olarak Dubai'ye gittik ailece. Çocuklarla tatil yapmayı seviyorum" dedi. Sosyal medyada kendisine yöneltilen yapıcı eleştirileri dikkate aldığını söyleyen oyuncu, "Hakaret boyutuna gelen eleştiriler oluyor. Düşünün 'Çocuklarını ayırıyorsun!' falan diyorlar. Beni üzüyor tabii ki bu durumlar" dedi. Oyuncu "Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum. Oyunculuğu çok seviyorum. Yeri geliyor çocukları ben de sete götürüyorum. Yoğun çalışma şartlarından çok şikayetçi olan biri değilim" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime