Turktime

Akdeniz'de korkutan olay: Köpek balığı sürüsüyle burun buruna...

Hatay'da denizin derinliklerine dalan dalgıç Akın Rıdvanooğlu, köpek balığı sürüsüyle karşılaştı. Rıdvanoğlu'nun o anları kamera ile kaydedildi.
ABONE OL
Abone Ol
Akdeniz'de korkutan olay: Köpek balığı sürüsüyle burun buruna...
Haberler / Güncel
10 Temmuz 2024 Çarşamba 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hatay'da ekibiyle birlikte Akdeniz'in mavi sularına dalış yapan Akın Rıdvanoğlu, derinliklerde köpek balığı sürüsüyle burun buruna geldi. Gördükleri manzara karşısında heyecan ve korku yaşadıklarını ifade eden Rıdvanoğlu, zarar vermeyeceklerini düşündüklerini belirtti.

"KORKUTUCU BİR MANZARA"

Rıdvanoğlu, "Hafta sonu arkadaşlarla beraber Karamağara dediğimiz bölgede bir dalış gerçekleştirdik. Dalışta bir balık kalabalığı dikkatimizi çekti. Biraz daha derine indiğimizde orada köpek balıklarına denk geldik. Bu bizi biraz daha heyecanlandırdı, biraz daha yaklaşmak istedik bize zarar vermeyeceklerini düşündük ki zaten de öyle oldu. Karınlarının tok olduğunu düşündüğümüzden dolayı bizle çok ilgilenmediler. Zaten biz kendilerine yem dağıttık. Balıkları da denize saldık biraz bundan dolayı görüp de çekmek istedik. Aslında hem heyecan verici hem de korkutucu bir manzarayla karşı karşıya kaldık. Camgöz aslında en tehlikeli köpek balıklarından biridir. Bu cins aç değilse hiç saldırı yapmaz hiç saldırı gerçekleşmez ama aç ise direkt ne görürse hangi canlıya denk gelirse direkt saldırı yapıp onu parçalama veya yeme atağında bulunacaktır" dedi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime