Turktime

Akaryakıtta indirim olacak mı? Araç sahipleri kara kara düşünüyor...

Türkiye’de milyonlarca araç sahibi merakla indirim fiyatlarını takip ediyor. Özellikle Brent petrol fiyatları ile döviz rakamlarındaki değişiklik benzin ve motorin fiyatlarında indirim beklentisi oluşturdu. Peki, Akaryakıt fiyatları düştü mü?
ABONE OL
Abone Ol
Akaryakıtta indirim olacak mı? Araç sahipleri kara kara düşünüyor...
Haberler / Ekonomi
8 Aralık 2023 Cuma 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Benzine indirim var mı (8 Aralık Cuma)? Akaryakıt fiyatları düştü mü? soruları yine gündemde. Piyasalarda haftalık kapanıştan dolayı rakamlarda aşağı yönlü ivme etkili olsa da Brent petrol ile döviz kurlarında ciddi bir hareketlilik yaşanmadı. Fakat araç sahipleri umutlu bir şekilde benzin, dizel ve LPG’de fiyat düşüşü beklemeye devam ediyor. Özellikle motorinde bugün pompaya yansıyan 1 lira 30 kuruşluk indirimin ardından dikkatler benzin indirimine çevrildi. İşte detaylar…

BENZİNE İNDİRİM VAR MI (8 ARALIK CUMA)?

Hayır. Benzinde herhangi bir indirim kararı bulunmuyor. Dolayısıyla Brent petrol ile döviz kurlarındaki ufak çaplı hareketlilikler herhangi bir etkiye yol açmadı. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

Motorinde dün gerçekleşen 1 lira 30 kuruşluk indirimin ardından bir indirim de bugün gerçekleşti. 88 kuruşluk fiyat indirimi pompa fiyatlarına yansıdı.

Benzin fiyatlarında ise bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 65 kuruşluk fiyat indirim yapıldı. İndirim pompaya yansıyacak.

AKARYAKIT FİYATLARI DÜŞTÜ MÜ?

Akaryakıt fiyatlarında sadece motorinde (dizel) geçerli olmak üzere 1 lira 30 kuruş indirim yapıldı. Fakat benzin ve LPG konusunda herhangi bir indirim yapılmadı.

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorinin litre fiyatı 35,42 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 34,58 liradan satılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime