Turktime

Ailelerden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a evlilik baskısı!

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a iddiaya göre ailelerden evlilik baskısı var. Yıldırım ailesinin çifte, “İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyin” dediği aktarıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Ailelerden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’a evlilik baskısı!
Haberler / Magazin
24 Ekim 2023 Salı 14:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pınar Deniz bir süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. İlişkilerini hep gözler önünde yaşayan çift, sık sık sosyal medyadan da paylaşım yapıyor. Geçtiğimiz aylarda yaptıkları paylaşımla evlenecekleri konuşulan çift, herkesi heyecanlandırmıştı.

"SENİN BANA NASİP OLMAN..."

Instagram hesabından Deniz'le çektirdiği fotoğrafları ve güzel oyuncunun yüzük taktığı parmağını gösterdiği bir pozu paylaşan Yıldırım, "Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir" notunu düştü. Kaan Yıldırım, sevgilisi Pınar Deniz'i ailesiyle tanıştırmıştı.

Abla Nilüfer Yıldırım'la kısa sürede iyi bir bağlantı kuran Deniz'in görümcesiyle yediği içtiği ayrı gitmiyordu. Abla Yıldırım'ın ardından anne Seyhan Yıldırım'la bir araya gelen ve sosyal medyadan takipleşmeye de başlayan Deniz, kaleyi içerden fethetmişti.

"ARTIK EVLENİN"

Kendileriyle içli dışlı olan Deniz'i gelinleri olarak görmek isteyen Yıldırım ailesi, hem Kaan Yıldırım'a hem de Pınar Deniz'e 'artık evlenin' baskısı yapıyor. İddiaya göre özellikle anne Yıldırım'ın, "İyi giden bir ilişkiniz var. Daha fazla evliliği ertelemeyen" dediği öne sürülüyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime