Turktime

Ahmet Hakan yazdı: İmamoğlu üç tarihi fırsat kaçırdı

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Ahmet Hakan yazdı: İmamoğlu üç tarihi fırsat kaçırdı
Haberler / Medya
17 Ağustos 2023 Perşembe 07:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçim sonrasında CHP’de değişim tartışmalarını başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıkladığı yol haritasıyla, tercihinin İstanbul’dan yana olduğunu ve bir kez daha belediye başkanlığına aday olacağının sinyalini vermişti.

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun elinde sadece İstanbul adaylığının kaldığını belirterek, "O da öyle çantada keklik değil. Kılıçdaroğlu lütfederse olacak" diye yazdı.

"ÜÇ TARİHİ FIRSAT KAÇIRDI"

İmamoğlu'nun üç tarihi fırsat kaçırdığını söyleyen Hakan, "Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesinin ardından bir fırsat daha doğdu kendisine. Hiç sağa sola bakmadan bayrağı açıp ortaya çıkacaktı. Böyle yapmak yerine istişarelere daldı, kulisleri yokladı, zaman kaybetti. O cesur çıkışı bir türlü yapamadı" ifadelerini kullandı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime