Turktime

Ahmet Hakan yazdı: Fıstıklı baklavanın başkenti Antep!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında Gaziantep’e gitmek isteyen vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Hakan "Yer gök baklava, fıstıklı baklavanın başkenti burası, şekeri olanlar aman kendinizi fazla kaptırmayın" uyarısında bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Ahmet Hakan yazdı: Fıstıklı baklavanın başkenti Antep!
Haberler / Medya
4 Ekim 2023 Çarşamba 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında Gaziantep’e gitmek isteyen vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. Hakan "Yer gök baklava, fıstıklı baklavanın başkenti burası,  şekeri olanlar aman kendinizi fazla kaptırmayın" uyarısında bulundu.

İŞTE AHMET HAKAN'IN YAZISI

- BİR: Aman aç gelin bu şehre. Mümkünse iki gün hiçbir şey yemeden gelin. Çünkü sizi bu kentte enfes tatlar bekliyor.

- İKİ: Şehirde dolaşırken Belediye Başkanı Fatma Şahin’le karşılaşmak için çaba sarf edin. Çünkü Fatma Başkan, turistlere bayılıyor ve mutlaka bir şeyler ısmarlıyor.

- ÜÇ: Antep fıstığına karşı dopdolu bir kalple gelin buraya. Çünkü Antep’te bu fıstığın içinde olmadığı pek bir şey yok.

- DÖRT: En az dört gününüzü ayırın bu şehre. Görülecek, gezilecek, dokunulacak çok şey var burada. Garanti veriyorum: Milim sıkılmayacaksınız.

- BEŞ: Bir gününüzü güzelim tarihi çarşılara ayırın. Bakırcılar Çarşısı, Zincirli Bedesten, Almacı Pazarı falan. Hepsi birbirinden harika.

- ALTI: Acı bibere meraklıysanız Gaziantep tam size göre. Acısının fazlalığı nedeniyle “Psikopat” denilen bir biber bile var burada.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime