Turktime

Acun Ilıcalı isyan etti: Sadece Türkiye'de oluyor bu!

Dün akşam Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Pendikspor mücadelesinde oyunun çok fazla duraklamasına Acun Ilıcalı da isyan etti.
ABONE OL
Abone Ol
Acun Ilıcalı isyan etti: Sadece Türkiye'de oluyor bu!
Haberler / Spor
11 Mart 2024 Pazartesi 14:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Fenerbahçe-Pendikspor maçında oyunun aşırı duraklamasına sarı-lacivertli camiadan sesler yükselmeye devam ediyor.

Fenerbahçe'nin son dakikalarda bulduğu gollerle 4-1 galip ayrıldığı maçın ilk yarısında top sadece 23 dakika oyunda kalabilmiş. Rakip oyuncuların sık sık faul yapması ve yerde yatması nedeniyle oyun çok fazla duraksarken seyir zevki de düşürmüştü.

Maçın ardından Beyaz Futbol'a açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı da bu duruma isyan etti.

"OYUNCU ÖLSE SAHAYA ALMIYOR HAKEM"

Ilıcalı, "Her 1.5-2 dakikada bir biri yere yatıyor. Maç oynanamıyor bir türlü. Bunun Fenerbahçe'si, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı yok. Ben 10 yaşından beri futbol seyrediyorum, böyle bir şey görmedim. Bir oyuncu kenara gittikten sonra dipdiri, koşa koşa oyuna giriyorsa bunu inandırıcı bulmamız mümkün mü?

Bunun çözümü çok basit. İngiltere'de bir oyuncu için sağlık ekipleri sahaya girerse, sonraki 2 atak boyunca o oyuncu ölse sahaya almıyor hakem" dedi.

"SADECE TÜRKİYE'DE OLUYOR BU"

Acun Ilıcalı, "Futbol Federasyonu'na yalvarıyorum, 'iki atak boyunca bu oyuncu sahaya giremeyecek' şeklinde bir kural alınmalı. Türkiye'de futbol seyredilebilirlikten çıktı. Sadece Türkiye'de oluyor bu, Yunanistan'da dahi olmuyor. Yunanistan'da Olympiakos-Panathinaikos maçını Alman hakem yönetti. Huzur isteniyorsa yabancı hakem getireceksiniz" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime