Turktime

Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2024'e bir bomba isim daha!

Acun Ilıcalı, merak edilen Survivor All Star yarışmacılarını açıklamaya devam ediyor. Doğukan Manço'nun ardından kadroya dahil olan bir isim daha belli oldu. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Acun Ilıcalı duyurdu: Survivor 2024'e bir bomba isim daha!
Haberler / Medya
17 Eylül 2023 Pazar 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2024 Survivor kadrosu Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla şekillenmeye devam ediyor. 

Daha önceki paylaşımlarında Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Sercan Yıldırım, Damla Can, Doğukan Manço, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay, Ogeday Girişken, Merve Aydın ve Poyraz Yiğit'in Survivor 2024 All Star'da yarışacağını açıklayan Acun Ilıcalı, bir yarışmacıyı daha duyurdu.

Acun Ilıcalı, "Seda bu sezon All Star’da ve ben de heyecanla onun yarışlarını bekliyorum" paylaşımıyla Seda Ocak'ın kadroya dahil olduğunu duyurdu.

SEDA OCAK KİMDİR?

17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen ve Bursa Kız Lisesi'nden mezun olmuş olan Seda Ocak, sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirmiştir. 

Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapmakta olan Seda Ocak, evlidir ve 2 çocuk annesidir. 

Spor yaşamına 10 yaşındayken atlet olarak 100 metre engelli olarak başlangıç yapmıştır. Milli takımda Balkan Şampiyonu olmasının ardından sporu bırakmıştır.

Survivor yarışmasına daha önce katılmış olan milli atlet Sema Aydemir'in ikiz kardeşi olan Seda Ocak, Survivor'a katılması ile ilgili olarak ise şu sözleri yayınlamıştı:

"Survivor'a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık ama değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime