Turktime

Acun Ilıcalı: Ali Koç'un şampiyon olduğunu görmek istiyorum

Medya patronu ve Hull City futbol kulübünün sahibi Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında "O kadar çabanın sonunda onun şampiyon olduğunu görmek istiyorum. Onunla o mutluluğu yaşamak istiyorum" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Acun Ilıcalı: Ali Koç'un şampiyon olduğunu görmek istiyorum
Haberler / Spor
16 Ekim 2023 Pazartesi 22:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İngiltere Championship'te geride kalan 11 haftada topladığı 17 puanla 9. sırada yer alan Hull City'nin sahibi olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de açıklamalarda bulundu.

Türk futbolu, Fenerbahçe ve Hull City hakkında konuşan Ilıcalı, sözlerine şu şekilde başladı.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Hull City takımı hakkında şunları söyledi:

"Takımla 24 saat uğraşıyorum. Allah nasip etti, inşallah başarılarının devamını dilerim. Candaş'ın programında konuktum, Murat Ülker'in sponsorluğu sayesinde Aston Villa'nın sağ kanadını aldığımı anlattım. (Jaden Philogene) Çocuğun 2 aydır peşindeydim, 2 ay sonra almayı başardık. Çok iyi bir çocuk. Bu çocuğu aldık, Candaş'ın programında dikkat edin, yıldız olacak dedim. Salı günüydü, çocuk İngiltere U21'de maça çıktı perşembe günü, 2 gol, 1 asist. Hull City olarak bize bir piyango çıktı. Bunun yeteneklerin bizi Premier Lig'e taşıma ihtimali var. Yatıra kaldıra gidiyor. Kim gelirse geçiyor."

"ŞAMPİYON OLDUĞUNU GÖRMEK İSTİYORUM"

Fenerbahçe ve yakın dostu Ali Koç hakkında da konuşan Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

" Şu anda bizim başkanımız son derece başarılı. İleride, Allah bilir. Hayır, şöyle demem, hiçbir Fenerbahçeli, Fenerbahçe Başkanı olmak istemiyorum diyemez. Böyle bir teveccüh olursa, bu tabii ki gururlandırır. Bunu iltifat olarak aldığımı söyledim. Ali Koç, yakın bir dostum. Başkanlığa geldiğinden beri destekliyorum. Başarılı olduğunda da başarısız olduğunda da destekledim. O kadar çabanın sonunda onun şampiyon olduğunu görmek istiyorum. Onunla o mutluluğu yaşamak istiyorum. Bu hikayenin mutlu son olmasını istiyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime