Turktime

Abdullah Avcı, Edin Visca ile ters köşe yaptı

Kariyerinde sadece 15 kez sol açıkta değerlendirilen Visca'yı, o bölgeye çeken Abdullah Avcı galibiyeti getiren hamleye imza attı.
ABONE OL
Abone Ol
Abdullah Avcı, Edin Visca ile ters köşe yaptı
Haberler / Spor
6 Kasım 2023 Pazartesi 16:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, F.Bahçe derbisinde yaptığı farklı hamleleriyle galibiyetin zeminini hazırladı. 60 yaşındaki teknik adam kariyerini sağ kanat olarak geçiren Edin Visca'yı sol açıkta sahaya sürdü. Visca, oynadığı etkili oyunla Osayi'yi zor durumlara düşürdü. Sol açıkta 16'ncı kez oynayan Visca, ilk golün asistini yaptı. Bu bölgedeki skor sayısını toplamda 3 gol ve 7 asiste ulaştırdı.

33 yaşındaki Bosna Hersekli oyuncu sağ kanat ve açıkta tam 385 kez görev aldı. Visca bu maçlarda 113 gol, 117 asistlik çılgın bir performans sergiledi. Deneyimli yıldız,14 kez de sağ bek olarak sahaya çıktı ve 1 gol de bu bölgede kaydetti. 2022 Ocak'ta 4.5 milyon euroya Başakşehir'den transfer edilen Boşnak futbolcu, sakatlıklardan dolayı Trabzonspor'da yaklaşık 40 müsabaka kaçırdı.

DESTEK ÇAĞRISI

Edin Visca, "Taraftarlara karşılamaları için teşekkür ederim. Cuma günü dolu stadyum bekliyoruz. Bu seriye devam etmek istiyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime