Turktime

AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü oldu

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, üç dönemdir Kepez Belediye Başkanlığını yürüten Hakan Tütüncü oldu. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü oldu
Haberler / Siyaset
18 Ocak 2024 Perşembe 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 2,5 ay kala, siyasi partiler de aday belirleme süreçlerini tamamlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul adayı olarak Murat Kurum’u açıklayan AK Parti bugün Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 17’si büyükşehir 48 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. 

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. 2009 Yerel seçimlerinde AK Parti’den Kepez Belediye Başkanı olan ve 3 dönem bu görevi yürüten Hakan Tütüncü, 2024 Yerel seçimlerinde AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu.

"VAKİTLER ARTIK ANKARA'YI GÖSTERDİ"

Tütüncü sosyal medya hesabından ise anne ve babasının olduğu fotoğrafla bir paylaşım yaparak, "Anneciğimin ve babacığımın günlük dualarını almaya geldim. Vakitler artık Ankara'yı gösterdiğine göre onlara iyi geceler, bize hayırlı yolculuklar" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime