Turktime

AK Parti'den Yeniden Refah mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Yeniden Refah Partisi çok mu talepte bulundu da orta yol bulunamadı?" sorusuna yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti'den Yeniden Refah mesajı
Haberler / Siyaset
23 Ocak 2024 Salı 05:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Anadolu Yayıncılar Federasyonunun düzenlediği Anadolu Sohbetleri programına katıldı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İl ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme işinin oldukça önemli ve zor bir iş olduğunu dile getiren Yılmaz, yerel seçimlerde ittifak için MHP ile 14 ayrı toplantı yaptıklarını ve bu süreci saygı çerçevesinde yürüttüklerini aktardı.

YENİDEN REFAH AÇIKLAMASI
Yılmaz, Büyük Birlik Partisi ve Demokratik Sol Parti ile görüşmelerin belli bir noktaya geldiğini, Yeniden Refah Partisiyle ise görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

"Yeniden Refah Partisi çok mu talepte bulundu da orta yol bulunamadı?" sorusuna ise Yılmaz, "İşbirliği görüşmelerinde partiler mümkün mertebe kendi menfaatlerini, hedefledikleri amaçları, kendi parti tabanlarının talep ettiği şeyleri masaya getiriyor. O taleplerin olduğu ortamda hiç MHP ile bir sıkıntı yaşamadık. Ama bu süreç içerisinde bu talepler gündeme geldiğinde bunlar müzakere ediliyor. Şu aşamada tıkanmış, çözümsüz sorun yok." yanıtını verdi.

Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını belirlemek için ayrıntılı çalışmalar gerektiğini belirten Yılmaz, 3 ilde her yerde yapılandan daha fazla kamuoyu araştırmasının yapıldığını ve adayların kamuoyundaki yansımalarının güzel olduğunu ifade etti.

AK Parti'li Yılmaz, "Ankara, İstanbul ve İzmir'i alma yönünde zerre tereddüdümüz yok. Hiçbir sorunumuz olmaz Allah'ın izniyle." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime