Turktime

A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un sorgulanan istatistiği!

A Milli Takım'a geldiğinden bu yana tartışılan Stefan Kuntz için ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Alman hoca, FIFA sıralamasında ilk 20'de yer alan rakiplerine karşı varlık gösteremedi.
ABONE OL
Abone Ol
A Milli Takım'da Stefan Kuntz'un sorgulanan istatistiği!
Haberler / Spor
14 Eylül 2023 Perşembe 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Takım'daki geleceği tartışılan teknik direktör Stefan Kuntz, büyük maçlarda varlık gösteremedi.

Alman çalıştırıcı, Japonya'ya 4-2 kaybettiği hazırlık karşılaşmasının ardından "Kimse beni korumuyor. Sorgulanan tek kişi teknik direktör" serzenişinde bulundu. 60 yaşındaki teknik adamın, Ay-Yıldızlı takımla aldığı sonuçlara bakıldığında ortada pek de büyük bir başarı yok.

ZAYIF RAKİPLERE GÜCÜ YETTİ

FIFA sıralamasında 41. basamaktaki A Milli Takım'ın başında resmi ve özel toplam 20 karşılaşmada görev yapan Kuntz, FIFA'nın ilk 20'sindeki ülkelere karşı varlık gösteremedi.

Dünya Kupası play-off yarı finalinde, 9. olan Portekiz'e 3-1 yenilip turnuvadan elendi. Özel maçta 8. sıradaki İtalya'ya 3-2 kaybetti. EURO 2024 eleme grubunda 7. durumdaki Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu.

En son ise hazırlık müsabakasında 20. sıradaki Japonya karşısında 4-2 hezimete uğradı. Kuntz'la alınan 12 galibiyet, FIFA sıralamasında Türkiye'ye yakın ya da sıralama olarak daha aşağıda bulunan ülkelere karşı elde edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime