Turktime

25 yaşındaki Gülhan sokak ortasında katledildi

Şiddet haberlerinin ne yazık ki ardı arkası kesilmiyor. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 25 yaşındaki Gülhan Esen, sokak ortasında başından vurularak öldürüldü. 7 aylık evli olan Esen'in cinayet şüphelisi olarak eski erkek arkadaşı aranıyor.
ABONE OL
Abone Ol
25 yaşındaki Gülhan sokak ortasında katledildi
Haberler / Güncel
17 Mart 2024 Pazar 20:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'de sokaklardaki şiddet olayları bitmiyor. Kocaeli'nin Darıca ilçesinde işe gitmek için evinden çıkan Gülhan Esen, plakası alınamayan araçtan inen bir kişi tarafından başından tabancayla vuruldu. 

Silah seini duyanlar bölgeye polis ve sağlık ekibi çağırdı. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası başından vurulduğu anlaşılan Esen, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Gülhan Esen, hayatını kaybetti. Esen'in cenazesi memleketi Erzurum'un Oltu ilçesine gönderildi.

ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Polis ekipleri şüpheli eski erkek arkadaşı M.T. nin kimliğini tespit etti. Şüphelinin 1 haftadır Gebze'de Gülhan Esen'i takip ederek eve giriş çıkış saatlerini tespit ettiğini öğrendi. Olay günü hafif ticari bir araçla olay yerine gelen şüphelinin, Gülhan Esen'in evinden çıkmasını bekledikten sonra eylemi gerçekleştirdiği bildirildi.

Ekiplerin şüpheli şahsı yakalamak için başlattığı çalışma devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime