Turktime

2016'da linç edilen Ecem Uzgör'den İdil Bilgen'e destek

Magazin gündemine Miss Turkey 2024 damgasını vurdu. Miss Turkey 2024'ün birincisi İdil Bigen üzerinde tartışmalar devam ederken, 2016 Miss Turkey birincisi Ecem Uzgör'den Bigen'e destek geldi.
ABONE OL
Abone Ol
2016'da linç edilen Ecem Uzgör'den İdil Bilgen'e destek
Haberler / Magazin
15 Eylül 2024 Pazar 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Miss Turkey 2024 yarışmasının ardından tartışmalar devam ediyor. Yarışmada birinci seçilen İdil Bilgen'e yönelik sosyal medyada ağır eleştiriler yer alırken son olarak Ahmet Çakar'ın yer aldığı bir video da Bigen' yönelik linç kapmanyasına dahil edildi.

Ahmet Çakar ise ortaya çıkan videodaki sözlerini İdil Bigen için değil, eski bir güzele yönelik söylediğini açıkladı.

"HEPİNİZ YALANCISINIZ"

Eski videonun İdil Bigen ile ilgili gibi gösterilmesine tepki gösteren Ahmet Çakar, "Hepiniz yalancısınız ve trolsünüz. Bu ifadeleri bu kızımız için kullanmadım; bu sözler başka bir Türkiye güzeli için söylendi" dedi.

KİM OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ahmet Çakar'ın söz ettiği kişi ise 2016'da Top Model of the World 2016'ya katılan Ecem Uzgör olduğu ortaya çıktı.

HaberTürk'ün haberine göre, Top Model of the World 2016'ya katılan Ecem Uzgör, Ahmet Çakar'ın da aralarında olduğu birçok kişi tarafından linç edilen güzelin kendisi olduğunu açıkladı.

Ecem Uzgör, sosyal medya hesabından Ahmet Çakar'ın o sözlerini paylaşarak, İdil Bilgen'in yanında olduğunu belirtti ve o sözlerin aslında kendisi için söylendiğini dile getirdi.

Ecem Uzgör, konuyla ilgili olarak; "Burada bahsi geçen kişi benim. Top Model of the World'de Türkiye'yi temsil ettim ve ülkeye döndüğümde linç yedim. Bugün İdil Bilgen’e yönelik söylenen sözler aslında Ahmet Çakar tarafından bana söylenmişti. Bu tür yarışmalarda görüşler olumlu ya da olumsuz olabilir ancak linç olmamalı. İdil Bilgen'in yanındayım" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime