Turktime

14 yeni kütüphane yapılıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu yıl 14 yeni kütüphane projesinin yapımına başlandığını, 4 yeni AVM kütüphanesinin de yakın zamanda açılacağını bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
14 yeni kütüphane yapılıyor
Haberler / Kültür
1 Nisan 2021 Perşembe 10:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 29 Mart'ta başlayan ve 4 Nisan'da sona erecek uluslararası katılımlı 57. Kütüphane Haftası'nın, kamuoyunda kitap, kütüphane ve okuma kültürü konularında bilinç uyandırmak, dünya kütüphaneciliğindeki önemli gelişmeleri kütüphaneciler, kütüphanecilik alanında faaliyet gösteren kişiler ve kurumlarla paylaşmak amacıyla 1964'ten beri her yıl mart ayının son haftasında yurt çapında kutlandığı anımsatıldı.

Son 6 yıl içerisinde 11 kütüphane binası yeniden yapılarak hizmete açılırken, bu yıl yatırım programında yer alan ve yapımına başlanan 14 yeni kütüphane projesi de bulunuyor. Ayrıca yakın zamanda açılışı yapılacak 4 yeni AVM kütüphanesi de okurlarla buluşacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime