Turktime

12 öğrenci, kantinde yedikleri yemekten zehirlendi!

Elazığ’da bir lisede eğitim gören 12 öğrenci, okul kantininde yedikleri tavuktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
12 öğrenci, kantinde yedikleri yemekten zehirlendi!
Haberler / Güncel
28 Şubat 2024 Çarşamba 14:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Edinilen bilgilere göre olay merkeze bağlı Çatalçeşme Mahallesi’nde bulunan Sezai Karakoç Anadolu Lisesinde meydana geldi. İddiaya göre, öğle saatlerinde yemek yemek için kantine giden öğrenciler tavuk dönerden aldı. Öğrencilerden 12’si, bir süre sonra karın ağrısı, mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamaya başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yedikleri yemekten zehirlenmiş olabilecekleri değerlendirilen öğrenciler, ambulanslarda yapılan ilk müdahalelerin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, öğrencilerin birbirlerinden psikolojik olarak etkilendiğini belirterek, ’’Şu an herhangi bir sorun bulunmuyor. Öğrencilerin tetkik ve tahlilleri devam ediyor. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de gerekli incelemelerde bulunuyor’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime