Turktime

'Icardi bir jenerasyonu Galatasaraylı yaptı'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı. Özbek, yaptığı açıklamada Mauro Icardi'nin bir jenerasyonu Galatasaraylı yaptığını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
'Icardi bir jenerasyonu Galatasaraylı yaptı'
Haberler / Spor
18 Ocak 2024 Perşembe 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"ICARDI ÇOK ÖNEMLİ BİR KARAKTER"

Dursun Özbek, sakatlığına rağmen fedakarlık yaparak iğneyle oynayan Mauro Icardi'ye sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

Icardi'nin Türkiye'ye gelen çok önemli bir yıldız olduğunu belirten Özbek, "Icardi çok önemli bir karakter. Duruşu, performansı, kulüp içindeki tavrıyla Galatasaray'a gelmiş önemli futbolculardan bir tanesi. Onun için Icardi'ye hem Türk futbol camiası hem de Galatasaray camiası sahip çıkmalı. Bunlar örnek futbolcular. 6-12 yaş arasındaki çocuklar hangi takımı tutarsa tutsun Icardi'ye hayran. Hem sahadaki hem de saha dışındaki tavrıyla Galatasaray'ın önemli aktörlerinden bir tanesi." değerlendirmesinde bulundu.

"2024'TE TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Dursun Özbek, 2024 yılında da şampiyonluk hedeflediklerini kaydetti.

Futbolun sahada kalması gerektiğini dile getiren Özbek, "2024'te tek hedefimiz şampiyonluk. Bu manada önümüzü kesmeye çalışanlar var. Bu sadece benim veya yönetim kurulunun kanaati değil. Genel futbol camiasının kanaati bu yönde. Sahadaki yarışı başka bir şekle çevirmek, rekabetin başka bir şekle evrilmesini sağlamak bence son derece yanlış olur. Sahada verilen mücadeleye ihanet olur. Futbol, yeşil sahalarda kaldığı sürece cazibesi var. Yoksa bir emeklilik ikramiyesi olarak görülmemeli." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime