Turktime

'Hoş geldin Rade Krunic, elveda Miguel Crespo!'

Fenerbahçe'de flaş bir Miguel Crespo gelişmesi yaşandı. Sarı lacivertlilerin Rade Krunic transferi sonrası rotasyonda geriye düşen Portekizli futbolcu, takıma veda ediyor. İşte Fenerbahçe'nin Miguel Crespo transferinden kazanacağı rakam...
ABONE OL
Abone Ol
'Hoş geldin Rade Krunic, elveda Miguel Crespo!'
Haberler / Spor
12 Ocak 2024 Cuma 19:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor. Ara transfer döneminin henüz başında Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferlerini yapan sarı lacivertlilerde, gözler takımdan ayrılacak olan isimlere çevrildi. Özellikle Rade Krunic transferi sonrası rotasyonda bir hayli geriye düşen Miguel Crespo için ise ayrılık çanları çalıyor.

FENERBAHÇE'DE MIGUEL CRESPO GELİŞMESİ

Fenerbahçe formasıyla bu sezon beklentileri karşılayamayan Miguel Crespo, ara transferde takıma veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız futbolcuya Avrupa'dan çeşitli talipler var. Miguel Crespo cephesi ise henüz kararını vermiş değil. 27 yaşındaki futbolcuya özellikle ülkesi Portekiz'den birden fazla kulübün talip olduğu öğrenildi.

Sports Digitale'in haberine göre ise, Miguel Crespo, bugün iki kulüple online olarak bir görüşme yapacak. Fenerbahçe cephesi ise resmi teklif gelmesi durumunda Miguel Crespo'nun ayrılmasına izin verecek.

İSTENEN BONSERVİS BELLİ OLDU!

Sarı lacivertliler, Miguel Crespo'nun ayrılması durumunda 6-8 milyon euro civarlarında bir bonservis geliri bekliyor.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 17 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime