Turktime

'Batman'dan Premier Lig'e'

2016'da Batman'ın Petrol Mahallesi'nde keşfedildi; 2018'de Batman 1955 takımına imza attı. Sivasspor scout ekibinin Türkiye taramasında dikkatleri üzerine çeken Yunus, Servet Çetin'in de vazgeçilmezi haline gelince Brentford'a transferinin yolu açıldı.
ABONE OL
Abone Ol
'Batman'dan Premier Lig'e'
Haberler / Spor
6 Ocak 2024 Cumartesi 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sivasspor'un 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transferiyle spor gündeminin zirvesine oturdu. Genç yetenek, öncelikle İngiliz ekibinin B takımında mücadele edecek. Ada temsilcisi bonuslarla birlikte Sivasspor'a 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli ödemesi yapacak. Bu flaş transfer sonrası genç oyuncunun nasıl keşfedildiği de merak konusu oldu

EĞİTİMİNE DEVAM ETTİ

Batman'ın Petrol Mahallesi'nde yaşayan Yunus, 2016 yılında Batman Tüpraşspor'un oyuncu havuzuna dahil olarak futbolculuk kariyerine ilk adımını attı. 2018 yılında Batman 1955 takımına transfer oldu. Aynı dönem içerisinde Sivasspor'un Türkiye genelinde yaptığı genç oyuncu taramasında Yiğidolar'ın gözlemcilerinin radarına girdi. Genç yetenek, bir süre Sivasspor'un altyapısında çalışmalarını sürdürdü. Yunus Emre Konak, eğitim hayatını da başarılı bir şekilde devam etti.

BRENTFORD HIZLI DAVRANDI

Sezon başında dönemin Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Yunus'a en çok güvenen isim oldu. Çetin, kadrodaki tecrübeli orta saha oyuncularının yerine Yunus Emre'yi tercih etti. Cesur hoca, genç yeteneğin 17 maçta bin 330 dakika sahada kalmasını sağladı. Yunus Emre Konak, bu dönemde gösterdiği harika performansla hem yurt içi hem de yurt dışından birçok takımın dikkatini çekti. Uzun bir süredir Yunus'u takip eden Brentford, son dönemde girişimlerini hızlandırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime