Turktime

Valilik intiharın nedenini açıkladı

Kocaeli'de bir babanın oğluna kıyafet alamadığı için intihar ettiği iddia edilmişti. Valilik konuyla ilgi yaptığı açıklamada, intihar olayının gerekçesinin 'kıyafet alamama' değil, 'psikolojik nedenler' olduğunu söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Valilik intiharın nedenini açıkladı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2018 Cumartesi 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bir süredir işsiz olduğu belirtilen İsmail D.'in (45) girdiği bunalım sonucu, kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. D.'nin çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için yaşamına son verdiği iddia edildi. Kocaeli Valiliği, Körfez ilçesindeki intihar olayının gerekçesinin 'kıyafet alamama' değil, 'psikolojik nedenler' olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Dün Körfez ilçesindeki intihar olayıyla Kocaeli Valiliğinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "21.09.2018 tarihinde Körfez ilçemizde yaşanan intihar olayı basında yer almıştır. Söz konusu haberler; intihar sebebi çocuklarına kıyafet alamadığı ve bu sebeple okula alınmadıkları şeklinde yayınlanmıştır. Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı olay sebebinin psikolojik nedenlere dayandığı anlaşılmıştır. Haberlerin kamuoyunu yanlış bilgilendirerek, olumsuz algı oluşturmaya sebep olduğu anlaşılmaktadır." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime