Turktime

MHP'den 'İYİ Parti' iddiasına yanıt

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP'den 5 vekilin İYİ Parti'ye geçeceği iddialarına yanıt verdi.
ABONE OL
Abone Ol
MHP'den 'İYİ Parti' iddiasına yanıt
Haberler / Siyaset
23 Nisan 2018 Pazartesi 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akçay, "Bugün itibarı ile herhangi bir durum söz konusu değil. Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz" dedi.

Habertürk'ten Sibel Erdem'e konuşan MHP'li Akçay, MHP'den 5 vekilin İYİ Parti'ye geçeceği iddialarını değerlendirdi.

CHP'den 15 değil 16 vekilin İYİ Parti'ye geçtiğini söyleyen Akçay, "Bundan aylar önce bir tanesi gönderildi. Genel sekreter yapıldı. Esir pazarında pazarlanır gibi gönderildiler. Hani ilkeli ittifak. İkinci Güneş Motel vakasıdır. Adına şerr ittifakı dediğimiz ittifakın bir başka versiyonudur. Merdiven altı siyasetle uğraşmayın. Bizim için sürpriz olmadı. Aylar önce grup kurmak için abidik gubidik işlere girmeyeceğiz diyenler bu işlere girdi. Milli iradeyi siyaset pazarı kurarcasına pazarlayan bir hale girmişlerdir. Aslında CHP 24 Haziran için kendi helvasını karıyor" dedi.

Akçay, 5 MHP'li vekilin İYİ Parti'ye geçeceği iddiasıyla ilgili, "İlk defa dillendirildi. Bizim bildiğimiz, duyduğumuz bir konu. Bugün itibarı ile herhangi bir durum söz konusu değil. Bunların abidik gubidik işlerinden sonra giden olur mu, göreceğiz. Söz konusu olmayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Misafir
 23 Nisan 2018 Pazartesi 18:59
"Aylar önce grup kurmak için abidik gubidik işlere girmeyeceğiz diyenler", sizler ve "ağıraabiniz" İYİ PARTİyi seçimlere sokmamak için "abidik gubidik işlere" girişince aynı dilden cevap verdiler, çok mu acıttı? Geçmiş olsun, üzülmeyin bu da geçer.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime