Turktime

Hollywood yıldızından İsrail'e suçlama

Oyunculuktaki başarısıyla Hollywood'un en başarılı aktrisleri arasında gösterilen Natalie Portman, Tel Aviv'in yaz aylarında kabul ettiği Yahudi Ulus Devlet Yasası'nı 'ırkçı' bulduğunu açıklayıp "Bir hataydı ve bu yasaya katılmıyorum" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Hollywood yıldızından İsrail'e suçlama
Haberler / Dünya
13 Aralık 2018 Perşembe 14:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yahudi asıllı ABD'li oyuncu Natalie Portman, İsrail meclisinin Temmuz ayında kabul ettiği tartışmalı Yahudi Ulus Devlet Yasasını"ırkçı" olarak nitelendirdi.

"YAHUDİ ULUS DEVLET YASASINI ONAYLAMIYORUM"

Londra merkezli Arapça yayın yapan Al-Kuds Al-Arabiya gazetesineröportaj veren Portman, İsrail'de bu yıl onaylanan Yahudi Ulus Devlet Yasasınıeleştirdi. Tartışmalı yasayı "ırkçı" olarak niteleyen Yahudi asıllı Hollywoodyıldızı, "O (Yahudi Ulus Devlet Yasası) bir hataydı ve bu yasaya katılmıyorum.Komşularımızı gerçekten sevebileceğimizi ve onlarla birlikte çalışabileceğimiziumuyorum." dedi.

"YAHUDİ NOBELİ"Nİ ALMAYI REDDETMİŞTİ

"Yahudi Nobeli" olarak anılan ve gelecek nesil Yahudilere ilhamkaynağı olacak, dünyaca etkili bireylere verilen "Genesis Ödülü"ne bu yıl NataliePortman layık görülmüş, ancak Oscarlı oyuncu 2 milyon dolar değerindeki ödülüalmayı reddetmişti.

"BİNYAMİN NETENYAHU'YU ONAYLAMAK İSTEMEDİM"

Ödül törenine İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu boykot ettiğiiçin katılmayacağını açıklayan Portman, "Katılmamayı seçtim çünkü törende birkonuşma yapacak olan Binyamin Netanyahu'yu onaylamak istemedim." ifadesinikullanmıştı. Portman'ın katılmayacağını açıklaması üzerine bu yıl ki Genesis ÖdülTöreni iptal edilmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime