Turktime

Fransızlar Gomis için ayaklandı

Son olarak Antalyaspor ağlarını iki kez sallayan tecrübeli oyuncu için ülke basınında çok anlamlı İstanbul Atakoy Beylikduzu sözler kullanıldı. Fransa Milli Takımı kadrosunda düşünülmesi gerektiği de yazıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fransızlar Gomis için ayaklandı
Haberler / Spor
14 Şubat 2018 Çarşamba 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig’de Antalyaspor’a attığı 2 golle toplam gol sayısını 17’ye çıkaran Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis’in bu formu, ülkesi Fransa’da da dikkat çekiyor. Le Figaro, “Gomis tam bir gol sanatçısı. 20 dakika içinde Antalyaspor’a 2 gol atan Bafetimbi, takımını liderliğe taşıdı. Eski takımı Marsilya’yı da onu takımda tutmadığına pişman etti. Feghouli ise ona eşlik etti” yorumunu yaptı. France Football ise, “Gomis ne kadar doğru bir transfer olduğunu her hafta ispatlıyor. Marsiya açısından ne kadar da zor bir durum bu” satırlarına imza attı.



EN ÇOK GOL ATAN FRANSIZ YILDIZ

Öte yandan 32 yaşındaki forvet, “En iyi 10 lig arasında en çok gol atan Fransız oyuncu” unvanını kaptı. Süper Lig’de 17 gole ulaşan Bafe’yi 16 golle Lyon’lu Fekir takip ediyor. Thauvin (14-Marsilya), Mbappe (9-PSG), Lacazette (9-Arsenal) ve Roux (9-Metz) ise onları izliyor. Bafetimbi Gomis, sezon başından beri 25 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu sınavlarda toplam 20 kez rakip ağları sarsarken, toplamda 5 asist de yaparak skor yükünü çekti. Bu performansıyla da Fransa Milli Takımı’na yeniden göz kırptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime