Turktime

F.Bahçe'deki 40 yıllık Ali Koç kehaneti!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler ve İş Hayatı Komitesi'nin davetlisi olan Ali Koç, büyük bir sürprizle karşılaştı. Gündeme damga vuran bir gelişme yaşandı.
ABONE OL
Abone Ol
F.Bahçe'deki 40 yıllık Ali Koç kehaneti!
Haberler / Spor
13 Şubat 2018 Salı 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe’nin eski başkanı Emin Cankurtaran’dan 40 yıl önce Ali Koç kehaneti gündeme damgasını vurdu...

Büyük Kulüp Genç Girişimciler ve İş Hayatı Komitesi'nin davetlisi olan Ali Koç, büyük bir sürprizle karşılaştı.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Emin Cankurtaran'ın Ali Koç hakkında 40 yıl önce söylediği sözler salondaki davetlileri alkışları arasında okundu.

Yaklaşık bin kişinin yer aldığı söyleşide, katılımcılar arasında bulunan Okşan Sayın isimli bir davetli, toplantı devam ederken Ali Koç’a 40 yıldır sakladığı bir gazete sayfasını iletti.

40 YIL ÖNCEKİ HÜRRİYET GAZETESİ

11 Ocak 1978 tarihli Hürriyet Gazetesi haberinde Talay Erker’in Fenerbahçe’nin eski başkanlarından rahmetli Emin Cankurtaran ile yaptığı röportaj yer alıyordu.

Teşekkür ederek gazeteyi daha sonra okuyacağını ileten Ali Koç ısrarlar sonrası röportajın son paragrafını davetliler önünde yüksek sesle okudu.

İşte o röportaj;

“Konuşmamız sırasında telefon çaldı… Konuştu, konuştu… Konuşurken yüzü güldü. Telefonu kapatırken, “Fenerbahçe’nin yarınları çok aydınlık” dedi… Bu sözünün gerisini de şöyle getirdi:

Şimdi konuştuğum Rahmi Koç’un oğlu… İki oğlu var, ikisi de hasta Fenerbahçeli… Aynen benim çocukluğumda olduğu gibi… Biraz sonra küçüğü gelecek, kendisine söz vermiştim, şu topu vereceğim… Fenerbahçe gelecek günlerde başkan sıkıntısı çekmez!..”

Salondan büyük alkış alan Ali Koç, Okşan Sayın’a “Sağ olun. Bunu daha önce de verebilirdiniz. Nasıl bu güne geldi?” dedi. Okşan Sayın “Bugünler için saklamıştım” diye cevap verince Ali Koç “Tam Zamanı Şimdi” diyerek “Sorumluluğumuz daha da arttı” yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime