Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ya Cumhuriyet  Ya Padişahlık
Cengiz Altınsoy
YAZARLAR
28 Mart 2023 Salı

Ya Cumhuriyet  Ya Padişahlık

Seçin birisini ,hangisini istiyorsunuz. Çocuklarınızı mutsuz  yapmak istiyorsanız, düşünmek değil verilenleri yapmak istiyorsanız, eski padişahlı günlere dönmek istiyorsanız,Cumhur ittifakını değerlendirebilirsiniz. Hazır elimizde kral varken devam etsin..

Bu can bu bedenden çıkmadıkça o papazı kimse alamaz dedi ve papaz Amerika'dan selam gönderdi, Birleşik arap emirlikleri 15 Temmuz'un sponsoru dedi şimdi kanka oldular, Cemal Kaşıkçı öldürüldü, Tayyip Erdoğan ne dedi? "Görüntüler var." Suudi Arabistan istedi  o belgeleri vermedik dedi, sonra belgeleri gönderdi, daha ne anlatayım. Koskoca Türkiye Cumhuriyetinin başındaki adamın, bir dediği bir dediğini tutmuyor.

Terörist , adam öldürendir, bence paramızı çalanlarda ,ülkeyi soyanlarda teröristin ağa babasıdır.

Milli muharip uçağımız var motoru Amerikan malı..daha uçak yok,F-16 savaş uçağını değiştirmişler milli uçak diye yutturuyorlar. Bir uçakda en önemli olan şey motorudur. Google yazın bakın motoru nereden alıyorsunuz.

Televizyonda Milli Muharip Uçağını anlatan arkadaşa bir Allahın kulu sormuyor bu milli uçağın  motoru hangi ülkenin malı..

Bu kadar yalan söylenen bir ülke ben görmedim.

 

TOGG diye bir araba var.Araba devletin değil özel sektör yapıyor.Özel sektör Ülkemizde,TOYOTA,HYUNDAİ,FİAT,RENAULT falan işte bir sürü araba üretiyorlar.Bu arabaya yani TOGG 'a milli araba diyorlar.Motoru Almanya'dan geliyor BOSCH motoru, aküsü lityum akü çin malı.

Neresi Türk malı?

Biz tekerleğini,direksiyonunu,koltuklarını,farlarını üretiyoruz bu konuda dünyada en iyi ülkelerden biriyiz.Dünyaya araba parçası üreten en önemli ülkelerden biriyiz.o zamanlar AKP yoktu bilginiz olsun.

 

Yani seçimi kazanmak için herşeyi yapıyorlar ,yalan bunların yolu olmuş.Uzaya bile gider bunlar.Gaz buldular ,petrol buldular,Füze yapıyorlar,uçak yapıyorlar,araba yapıyorlar ama hepsi yalan yani araba milli değil motor ve akü yabancıların.

Uçak yapıyoruz diyorlar  motoru amerikan daha ne yazayım.

 

Kendi halkını kandırmak çok kolay zannediyorlar.

 

Cumhur ittifakı sahipleri yeni vaatler verecekler  peki 20 yıldır neden yapmadınız.

Bunları televizyonda görünce kanal değiştirin.

Çok yoruldu sayın Cumhurbaşkanı ,çok yoruldu,zor yürüyor.Yüzü gülmüyor acaip bir korku ile yaşıyor.Kaybedersem ne yaparım diyor.Ne yapacaksın, git tatilini yap.Hayatın keyfini çıkar.Halk mutlu değil bari sen mutlu yaşa..

Yok Amerika Tayyip Erdoğan'ı istemiyor diyorlar, banane  ya!

Rusya'da istiyor.İsrail'de istiyor.Barzani'de istiyor.Aslında Amerika daha çok istiyor çünkü Amerika'da çok yer aldılar Muhammed Ali Clay'ın çiftliğini bile aldılar.

 

Adaletin olmadığı bir ülkede özgürlük olmaz.

Daha önce yazdım yine yazayımda adaleti görün.Binada yöneteciyim.180 tl aidatı 200 tl yaptım bir avukat kiracı,20 tl'lik artışa  itiraz etti,dava 6 yıldır devam ediyor. Şu anda aidat 750 tl.

Adalet bakanı olsam utanır istifa ederim.

Üniversitelere sesleniyorum ,bu konuyu hukuk fakültelerinizde ,mezun olacak hakim ve savcılara anlatın.Bu dava bir ihanet davasıdır.Bir hakim 6 yıldır böyle bir davayı karara bağlamıyorsa ,aldığı maaşı helalmidir.

 

Dedim ya !

Ya Adalet  Ya Adaletsizlik

Ya Rahat ve huzurlu yaşam   Ya da  fakirlik

Ya bedava yol ve köprülerden bedava  geçme   ya da köprülere ve yollara fahiş paralar ödemek

Ya paranız cebinizde ya da paranız 5 müteahhitte.

Yani

Ya Cumhuriyet Ya Cumhuriyetsizlik

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime