Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun odasını bağırarak terketti, koruması çanta ve telefonunu aldı!
Talat Atilla
YAZARLAR
12 Haziran 2023 Pazartesi

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun odasını bağırarak terketti, koruması çanta ve telefonunu aldı!

Ekrem İmamoğlu'nun Millet İttifakı’nın seçimi kaybettiği 28 Mayıs akşamı daha da ateşlenen CHP'ye lider olma talebi her geçen gün artsa da…

Kılıçdaroğlu'nun makam masasına ellerini vurarak verdiği "Buradayım" mesajı yoruma açık değil.

Kılıçdaroğlu istifa etmeyecek.

Bu kararlılığı gören İmamoğlu cephesi, Kılıçdaroğlu'nun etrafını CHP sinerjisinin hormonladığı 5-6 tanınmış gazetecinin liderlik yaptığı çok boyutlu bir yapı ile kuşatma teşebbüsüne hız verdi.

Oysa seçimden önce aynı gazeteciler, Kılıçdaroğlu'nun önünde diyafram ayarı yaparak ceket ilikliyorlardı!

Kılıçdaroğlu iktidar olamadığı için kendilerine yönelik planları suya düşen bazı gazeteciler, yeniden İmamoğlu'nun bereketli (!)  alanlarına sığındılar!

Kılıçdaroğlu'nun muhalefet açısından en iyi aday olup olmadığı başka bir tartışmanın konusu ama buradaki rahatsız edici özne ikiyüzlülük!

Mesela Yılmaz Özdil.

En başından bu yana Kılıçdaroğlu'na karşıydı ve yine karşı.

İstikrarlı duruş budur.

İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU'NUN ODASINI "ADAM HALA EV EV DOLAŞALIM DİYOR YA!" DİYE BAĞIRARAK TERK ETTİ!

Gelelim yakın zamanda Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan ve kamuoyunun bilmediği ilginç gelişmeye.

Seçimden sonra İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu iki özel görüşme yaptılar.

Anlatacağım gelişme ikinci görüşmeye ait.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu bu ikinci görüşme için Ankara'nın merkezinde yer alan 5 yıldızlı ünlü bir oteli tercih ettiler.

Sabah kahvaltısı, hal-hatır ve ihtiyatlı iyimser havada başlar.

Seçim kritiği konusunda  İmamoğlu konuşur, Kılıçdaroğlu dinler.

İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAN HIŞIMLA ÇIKINCA ÇANTA, CEP TELEFONU VE CEKETİNİ UNUTTU!

Aradan yarım saat geçtikten sonra kapıda aniden İmamoğlu görünür.

İmamoğlu'nun lavaboya gideceğini zanneden korumaları, İmamoğlu'nun çıkış kapısına doğru yöneldiğini görünce hemen yanına gelirler.

İmamoğlu sinirli ve yüksek bir sesle "Bana hala beraber ev gezelim diyor ya!" diye söylenerek hızlı adımlarla kapıya doğru ilerler.

İmamoğlu'nun, çanta, telefon ve ceketini göremeyen koruma müdürü İmamoğlu'nu uyarır.

Hışımla çıktığı için Kılıçdaroğlu ile baş başa kahvaltı yaptığı odada ceket, çanta ve telefonunu unutur. İmamoğlu'nun korumaları Kılıçdaroğlu'nun yalnız kaldığı odaya girerek İmamoğlu'na ait çanta, ceket ve cep telefonunu alırlar.

İmamoğlu'nu vedalaşmadan, odada yalnız bırakarak, üstelik özel eşyalarını dahi almadan sinirli bir şekilde dışarıya çıkaran gelişmenin, Kılıçdaroğlu'nun liderlik arzusuna karşılık vermemesi olduğunu anlayabiliyoruz.

İmamoğlu'nun odayı terk ederken söylediği "bana hala beraber ev gezelim diyor ya!" sözlerini de bu hipotezin belgesi olarak sunmak yanlış olmaz diye düşünüyorum.

TALAT ATİLLA'YI TWITTER'DA TAKİP ET!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Atilla.
 12 Haziran 2023 Pazartesi 09:46
“Ev ev dolaşıp..” “her köylüye 500 +1 biz verelim kafası..” daha neler icat edilir kimbilir:). Köyde köylü mü kaldı be güzelim? CeHaPe de chpli mi bıraktınız? Sonunda bu partiyi 5 parçaya böldüreceksiniz:(. Not:İmamoğlu yada başkası, bir koltuğa oturdumu olmasın bir ile gitmek ilk işi! Bu ülkenin sorunu: işsizlik, yarın aşsızlık. Yani ekonomi üretim çocuklarının geleceği. “EN ÖNEMLİSİ GENCECİK ÇOCUKLARIN HAYATI”. Bunları düzenlemek düzeltmek siyasetçinin işi.
 Nigar
 12 Haziran 2023 Pazartesi 05:17
E! be! Ekrem.! Sanki sen cumhurbaşkanı yardımcısı adayı değil miydin? İl il gezmedin mi? Seçimi kaybedince ne güzelde sıyrıldın işin içinden. Velev ki aday sen olsan yine kazanamayacaktın. Anadolu halkı, anadolu irfanı bilmiyor mu senin kalibreni.? Sizi kemikleşmiş kütleniz artı terör örgütleri destekledi o da yetmedi anla artık. Kendi memleketinden bile yeterince destek alamadın insan bi utanır. By by kemale gelince. Adama ne söylesen boş. Ömür törpüsü.
 M. Fatih sancar
 12 Haziran 2023 Pazartesi 01:18
Sayın Atilla adaymısın sorusuna ağzında değişim lafını geveleyip adayım veya değilim diyemeyen genel başkanlığı başaramazsa ibb başkanlığına aday olabilmek için geri vites yapma alanı bırakma hesabında olan bir kişi bu dediğiniz tutumu sergileyemez. Liderlik karekteri sizin belirttiğiniz tutumu segiler bu adamda bu kişilik yok.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime