Turktime
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FETÖ’nün nükleer civa ve parasını gazeteci ihbar etti!
Talat Atilla
YAZARLAR
7 Şubat 2020 Cuma

FETÖ’nün nükleer civa ve parasını gazeteci ihbar etti!

 

 

Geçmişte gazetecilik görevinde de bulunan ve halen Devlette fiili olarak görev yapan üst düzey bir bürokrat, Adalet Bakanlığı'na devlet güvenliğini ilgilendiren çok ciddi bir ihbarda bulundu.

FETO ÜYESİ AÇIKLAMAYA TEREDDÜT EDİNCE...

Adalet Bakanlığı'na devlet güvenliğini ilgilendiren çok ciddi bir ihbarda bulunuldu. Bu ihbarı çok özel yapan en önemli unsur, ihbarı yapan kişinin medyada yöneticilik de yapmış eski bir gazeteci ve halen bürokrat olarak görev yapması...


Yakın dönemin en kritik gelişmelerinden birisi olan olay,
bürokratın FETÖ/PDY eksenli bir kişiden devlet güvenliğini tehdit eden bilgileri öğrenmesi ile başladı...

Aynı zaman da terör uzmanı da olan bürokrat , ........ şehrinde FETÖ/PDY il imamı olarak hüküm giyen R.Ç. ile bağlantılı bir kişiden "..... ilindeki villa ve bir yurt'un gizli bölümlerinde 'NÜKLEER' yapımında kullanılan konteyner dolusu 'Kimyasal kırmızı civa, para, muhimmat, silah ve belgeler..." olduğu bilgisini aldı.


FETÖ KONTEYNER DOLUSU SİLAH, EVRAK, PARA VE KIRMIZI CİVAYI NEDEN SAKLIYOR? 

 

Çok kritik gelişmeyi öğrendiği kişinin bu bilgileri devlete aktarmakta tereddüt geçirdiğini gören bürokrat, 14.01.2020/16 sayılı evrak numarası ile Adalet Bakanlığı’na suç duyusunda bulundu.

Eski gazeteci ve üst düzey bürokratın ihbar mektubu şöyle;

 “...... ilinde ‘bir özel villanın’ altyapısı ile ‘bir yurt binası’nın gizli bölümünde, mevcudunda evrak, silah, mühimmat, para ve özellikle çok sayıda nükleer silah yapımında kullanılan “kırmızı civa” veya benzeri kimyasal madde bulunduğu, bunların özel inşa edilmiş gizli bölme ve konteyner içindeki varlığı iddiasının Adli Soruşturma Makamı ve güvenlik birimlerimizce tetkikini talep etmem önemli bir sorumluluk haline gelmiştir...”

16 gün önce yapılan bu ihbardan sonra Adalet Bakanlığı yetkililerinin hangi verileri elde ettiğine dair henüz yetkili bir kaynaktan açıklama yapılmadı. ÖZEL/TALAT ATİLLA

NOT: Devletin çalışmasına her hangi bir engel olmasın diye kritik noktaları ve ihbarı yapan bürokratın isimlerini kararttım.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 8 Şubat 2020 Cumartesi 01:43
FETÖnün siyasi ayağını arayanlar aynaya baksın, özellikle AKPciler...
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime