Turktime

Özgür Özel: Hiçbir düzen değişmez değildir

YENİ Parti lideri Özgür Özel, Brezilya ve Sırbistan’daki seçim sonuçlarını değerlendirerek Lula da Silva ile gençlerin öncülük ettiği Öğrenci Listesi’nin zaferlerini kutladı.
ABONE OL
Abone Ol
Özgür Özel: Hiçbir düzen değişmez değildir
Haberler / Siyaset
26 Ekim 2026 Pazartesi 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
X'te Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
E-posta ile Paylaş

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Brezilya ve Sırbistan’da gerçekleştirilen seçimlerin ardından sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımladı.

Brezilya’da Lula da Silva’yı, Sırbistan’da ise Öğrenci Listesi’ni tebrik eden Özel, iki ülkedeki sonuçları demokrasi ve halk iradesi üzerinden değerlendirdi.

“DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERMİŞTİR”

Özel, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Brezilya’da değerli dostum Lula da Silva’nın, Sırbistan’da ise gençlerin öncülük ettiği Öğrenci Listesi’nin seçim zaferlerini yürekten kutluyorum.

Sandıklardan çıkan mesaj, halkın iradesinin önünde hiçbir gücün duramayacağını bir kez daha gösterdi.

Dünyanın neresinde olursa olsun, demokrasiye inananların mücadelesi bizim de mücadelemizdir.

Brezilya halkı, bir aday etrafında birleşen tüm otoriterleri de sandıkta mağlup etmiş, Sırbistan’ın gençleri ise kararlı mücadeleleriyle yıllardır süren otoriter bir iktidara son vererek dünyaya demokrasi dersi vermiştir.

Hiçbir güç halkın gücünden büyük, milletten güçlü değildir.

Hiçbir düzen değişmez değildir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime