Turktime

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 5,1 milyon TL ihtarı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin kasasında bulunan 5 milyon 100 bin TL'nin Yeni Parti'ye aktarıldığını iddia etti. Paranın iadesi için ihtar çektiklerini belirten Kılıçdaroğlu, ödeme yapılmaması halinde suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 5,1 milyon TL ihtarı
Haberler / Siyaset
23 Ekim 2026 Cuma 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
X'te Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
E-posta ile Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerle kahvaltılı buluşmasında önemli açıklamalar yaptı.

"5 MİLYON 100 BİN TL İÇİN İHTAR ÇEKTİK"

Kılıçdaroğlu, Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve beraber hareket ettiği eski CHP'lilerin, CHP'den ayrılırken partisinin kasasında bulunan 5 milyon 100 bin TL'yi Yeni Parti'ye bağış olarak aktardıklarını iddia etti.

Kılıçdaroğlu, paranın iadesi için Yeni Parti'ye ihtar çektiklerini açıkladı.

"AHLAKİ DEĞİL"

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"CHP'nin bankadaki hesabını tasfiye etmişler. Bu hiç ahlaki değil ve ciddi bir sıkıntı. Kendilerine bir yazı yazdık ve paranın iadesini istedik.

İmza yetkisini siz kendi çıkarınız için başka amaçla kullanıyorsunuz bu hiç ahlaki değil, doğru da değil. Aksi halde Sayıştay denetiminden de başka sorunlar çıkar ve bize hazineden gelecek olan para kesilebilir."

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNURUZ"

Kılıçdaroğlu, ödemenin yapılmaması halinde Özgür Özel ve diğer Yeni Parti yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime