Turktime

Fenerbahçe'den savunmaya dev yatırım! Kojo Oppong imzayı attı

Fenerbahçe, Kojo Oppong transferi için Nice'e 12 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Fransız ekibi, oyuncunun sonraki satışından yüzde 10 pay alacak.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den savunmaya dev yatırım! Kojo Oppong imzayı attı
Haberler / Spor
29 Ağustos 2026 Cumartesi 15:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
X'te Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
E-posta ile Paylaş

Fenerbahçe, Nice'ten Kojo Peprah Oppong'u renklerine bağladı.

İMZA DÜZENLENDİ

Ganalı savunma oyuncusu, sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde Fenerbahçe Futbol Direktörü Oğuz Çetin de yer aldı. Çetin, transfer sürecini anlatırken Oppong da son derece mutlu olduğunu söyledi. 

"DJIKU İLE KONUŞMAM ÇOK ETKİLİYDİ"

Burada açıklamada bulunan Oppong, "Bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Bu aileye gelmiş olmaktan çok mutluyum. Geldiğim ilk andan itibaren her şeyi hissedebiliyorum. Bu formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Geçen sene Nice formasıyla burada oynamıştım. Atmosferi ve taraftarların tutkusunu biliyorum. Bu ailede olmak benim için çok önemli ve iyi bir şey olacaktı. Burada oynadığımda taraftarlarla futbolcular arasındaki bağı hissedebilmiştim. Benim için bu bağın bir parçası olabilmek çok güzel bir adım olacaktı. Teknik direktörümüzle de çok güzel bir konuşma gerçekleştirdik. Bunlar beni buraya getirmeye ikna eden şeyler oldu. Djiku ile konuşmam da çok etkiliydi." diye konuştu.

TRANSFER MÜJDESİ VERDİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmış olmanın camiadaki birlik ve beraberliği güçlendireceğini, bundan dolayı önemli bir eşiği geçtiklerini ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Türk oyuncularımız takımdaşlık adına büyük katkı yapıyor. Takım içindeki oyuncuların yük dağılımını doğru yapmak lazım. Bu konuda ciddi çalışmalar yapıyoruz. 10+4 yabancı kuralı doğrultusunda kontenjan oyuncuları belirliyoruz. Bugün çok mutluyuz. Yük dağılımına ciddi katkı sağlayan Brown ve Nene gibi oyuncularımız var. Ama 2 tane daha kontenjanımız var. Pozisyonlara baktığımızda stoper mevkiinde dünya markası 2 çok tecrübeli oyuncumuz var. Onlarla bu yük dağılımını alabilecek Kojo da kariyer basamaklarını bir bir yükselen grafikle ortaya koyan bir oyuncu. Geçen sene Nice takımında oynama devamlılığını yakalaması, ciddi performans göstermesi, bizlerin dikkatini çekmesiyle hemen takibe aldık, inceledik ve analiz ettik. Aileye bir evlat daha da kazandırdık. Ondan beklentilerimiz çok yüksek. O da bu beklentilere cevap verebilecek önemli bir oyuncumuz."

TRANSFERİN DETAYLARI

L'Equipe'te yer alan habere göre, Fenerbahçe, Oppong transferi için 12 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Nice, 22 yaşındaki stoperin sonraki satışından yüzde 10 pay alacak.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime