Turktime

Dışişleri'nden Husilere tepki

Dışişleri Bakanlığı, Yemen'deki İran destekli Husilerin Suudi Arabistan'daki 2 havalimanına düzenlediği saldırılara tepki göstererek hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralananlar için acil şifa dileğinde bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Dışişleri'nden Husilere tepki
Haberler / Siyaset
10 Ekim 2026 Cumartesi 00:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
X'te Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
E-posta ile Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, Yemen'deki İran destekli Husilerin Suudi Arabistan'daki 2 havalimanına yönelik gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.

"SALDIRILAR BÖLGEDEKİ GERİLİMİ DAHA DA TIRMANDIRIYOR"

Bakanlıktan yapılan açıklamada, saldırılarda hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralananlar için acil şifa dileğinde bulunuldu.

Sivil halkı ve altyapıyı hedef alan saldırıların bölgedeki gerilimi daha da artırdığına dikkat çekilen açıklamada, saldırıların bir an önce sona ermesi gerektiği vurgulandı.

İHTİLAFLARIN DİYALOG VE DİPLOMASİYLE ÇÖZÜLMESİ ÇAĞRISI YAPILDI

Bakanlık yetkilileri, Suudi Arabistan ile dayanışma mesajı vererek, “Suudi Arabistan'la tam dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, mevcut ihtilafların diyalog ve diplomasi yoluyla çözülmesi yönündeki çağrımızı yineliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime