Turktime

Acun Ilıcalı’ya 100 milyon dolarlık dava

Survivor Yunanistan yarışmacısı Stavros Floros, Dominik Cumhuriyeti'nde geçirdiği feci tekne kazasında sol bacağının bir kısmını kaybetmesinin ardından Acun Ilıcalı'ya 100 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
ABONE OL
Abone Ol
Acun Ilıcalı’ya 100 milyon dolarlık dava
Haberler / Magazin
5 Eylül 2026 Cumartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
X'te Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Whatsapp'ta Paylaş
E-posta ile Paylaş

Survivor Yunanistan yarışmacısı Stavros Floros, geçtiğimiz mayıs ayında Dominik Cumhuriyeti'nde program çekimleri sırasında geçirdiği kazanın ardından yapımcıları dava etti. 22 yaşındaki Floros, açık denizde zıpkınla balık avladığı sırada bir tur teknesinin pervanesinin çarpması sonucu bacağını kaybetti. Yarışmacı, yapımcıların gerekli güvenlik önlemlerini almadığını öne sürerek 100 milyon dolarlık tazminat talebinde bulundu.

AÇIK DENİZDE KORKUNÇ KAZA

İngiltere merkezli Ladible adlı internet sitesinde yer alan habere göre; Stavros Floros, yarışmacıların ücra bir adada hayatta kalmaya çalışarak büyük para ödülünü kazanmak için mücadele ettiği Survivor Yunanistan'ın 13. sezonunda yer aldı.

Ancak geçtiğimiz mayıs ayında Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen çekimler sırasında korkunç bir kaza yaşandı.

22 yaşındaki Floros, açık denizde zıpkınla balık avladığı sırada bir tur teknesinin pervanesinin çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı ve bacağını kaybetti.

People'ın ulaştığı mahkeme belgelerine göre Floros, programın yapımcılarını ihmalle suçladı.

Yarışmacı, program formatının Dominik Cumhuriyeti'nin Bayahibe bölgesi yakınlarında turist teknelerinin yoğun olarak kullandığı açık sularda zıpkınla balık avlamayı gerektirdiğini öne sürdü.

Floros'a göre bu durum yarışmacıları ciddi bir güvenlik riskiyle karşı karşıya bıraktı.

“GEREKLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMADI” İDDİASI

Floros ayrıca aynı bölgede daha önce ramak kala olaylar yaşandığını ve hatta aynı sularda ölümcül bir kazanın meydana geldiğini iddia etti.

Tüm bunlara rağmen çekimler sırasında güvenlik tekneleri, gözetmenler, korumalı alanlar ve yeterli uyarı işaretlerinin bulunmadığını öne süren Floros, yaşadığı kazanın önlenebilir olduğunu savundu.

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri gerçekleştirilen Survivor programında yaşanan ve bir yarışmacının bacağını kaybetmesine yol açan kazayla ilgili dava açıldı. 3 Eylül Perşembe günü açılan davada, 100 milyon doların üzerinde maddi ve cezai tazminat talep ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Turktime