Turktime

Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: İzin vermeyeceğiz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Çorum İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Özdağ, "Zafer Partisi olarak Türk milletinin yine bir şike seçim kaybetmesine izin vermeyeceğiz." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Ümit Özdağ'dan Kılıçdaroğlu'na sert sözler: İzin vermeyeceğiz
Haberler / Siyaset
16 Ağustos 2022 Salı 14:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Çorum İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Zafer Partisinin kuruluşunun üzerinden bir yıl geçtiğini söyledi.

Parti olarak nisan ayından itibaren Türkiye'nin gündemini belirlediklerini iddia eden Özdağ, halkın gerçek gündemini anlayıp, siyasete taşıdıklarını aktardı.

Daha önce yaptığı açıklamada Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi gerektiğini savunan Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sert sözlerle yüklendi.

"TÜRK MİLLETİNİN YİNE ŞİKE SEÇİM KAYBETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

"Kemal Kılıçdaroğlu şike adaydır. Erdoğan'ı seçtirmek için aday oluyor." diyen Özdağ, "Elinizde seçimi birinci turda kazanacak bir aday varken, 2011'den bu yana girdiği her seçimi kaybetmiş bir genel başkanın siyasi kariyerini şimdi bir de cumhurbaşkanlığı seçimi kaybederek bitirmek istemesi, onun bireysel tercihidir. Ancak biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin yine bir şike seçim kaybetmesine izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

"ADAYIMIZ MANSUR YAVAŞ"

Bir partilinin "Cumhurbaşkanı adayınız hala Mansur Yavaş mı?" sorusuna "Hala Mansur Yavaş" yanıtını veren Özdağ, başka bir partilinin "Kemal Kılıçdaroğlu aday olursa siz de aday olur musunuz?" sorusunu ise "Sen gazeteci misin, sağ ol teşekkür ediyorum. Benim adaylığım herhangi birisinin adaylığına bağlı değil." şeklinde yanıtladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime