Turktime

Uğurcan'ın talipleri artıyor

Süper Lig'de ilk 3'e girme mücadelesi veren Trabzonspor, gelecek sezonun planlamasına da devam ediyor. Abdullah Avcı yönetiminde transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili takımda Uğurcan Çakır'ın astronomik bir fiyata satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Uğurcan'ın talipleri artıyor
Haberler / Spor
6 Nisan 2021 Salı 13:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Abdullah Avcı yönetiminde başarılı bir grafik çizen ve ligi ilk 3'te bitirme şansını sürdüren Trabzonspor, yeni sezonda çok daha güçlü bir takım kurmayı planlıyor. Bordo-mavili yönetim, yeni sezonun transfer bütçesini Uğurcan Çakır'ı satarak çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Çakır'ın son talibi ise Lille. Milli kaleci Fransız ekibine giderse Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'le takım arkadaşı olacak.

Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Türk yıldızlar kervanına bir oyuncuyu daha katmayı planlıyor.

Fransa League 1'de lider durumda olan Lille, file bekçisi Mike Maignan'ı beklediği gibi 20 milyon euro'nun üzerinde bir rakama satabilirse, Türk Milli Takımı'nda birinci kaleci olan Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır'ı transfer etmek için harekete geçecek. Fransız basını, 25 yaşındaki Maignan'ın peşinde Milan, Dortmund ve Tottenham'ın olduğunu duyurdu.


MAIGNAN'DAN GELECEK PARANIN HEPSİNE TALİP

Uğurcan Çakır'ın özellikle Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'la beraber oynamak için Lille'in teklifini geri çevirmeyeceği ancak Trabzonspor'un bu operasyon için Maignan'dan gelecek paranın tümüne göz dikeceği iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime