Turktime

Tuvalete düşen yüzük 13 sene sonra bulundu!

ABD'de yaşayan Mary Strand, eşinin 33'üncü evlilik yıldönümleri için kendisine aldığı, fakat tuvalete düşerek kaybolan elmas yüzüğünü üç kanalizasyon işçisi sayesinde 13 yıl sonra buldu.
ABONE OL
Abone Ol
Tuvalete düşen yüzük 13 sene sonra bulundu!
Haberler / Dünya
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'nin Minnesota eyaletinde yaşayan Mary Strand, 2010 yılında 33'üncü evlilik yıldönümlerinde eşinin kendisine hediye ettiği, fakat sonrasında tuvalete düşürdüğü ve tekrar bulamadığı elmas yüzüğünü 13 yıl sonra buldu. Kanalizasyon işçileri, tamir ettikleri makinede buldukları yüzüğü sahibine teslim etti. 

ÜÇ KANALİZASYON İŞÇİSİ BULDU

The Guardian'ın haberine göre, 71 yaşındaki Strand, yüzüğü ellerini yıkarken yanlışlıkla tuvalete düşürmüştü. Strand elini uzatarak yüzüğü tutmaya çalışsa da başarılı olamamıştı. Yüzüğü çıkarmaya gelen eşi de tuvaleti yerinden sökmeye, dışarıdan tutup sallamaya, hatta tuvaletin deliğinden küçük bir kamera sarkıtmaya çalışsa da yüzüğü bulamamıştı.

Bu olaydan 13 yıl sonra, Strand'ın kızı, yaşadıkları mahallenin sosyal medya sayfasında kanalizasyon işçilerinin bulduğu, sahibi aranan yüzük ile ilgili mesajı gördü. Minnesota'nın Rogers bölgesinde bozulan bir makineyi tamir etmeye çalışan üç kanalizasyon işçisi tarafından bulunan yüzük kaybolduktan 13 yıl sonra sahibine geri verildi.

İKİ YÜZÜĞÜNÜ DAHA KAYBETTİ

Sosyal medya hesabında paylaşılan mesajın ardından benzer şekilde yüzüklerini kaybeden kişiler de yetkilileri arayarak yüzüğün kendilerinin olup olamayacağını sorguladı.

Öte yandan bu Strand'ın ilk defa pahalı bir yüzüğü kaybedişi değildi. Strand, Washington Post'a verdiği demece göre, iş arkadaşlarının Noel hediyesi olarak verdiği beş safir taşlı bir yüzüğü ve elmas yüzükten önce kullandığı nişan yüzüğünü de kaybetmişti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime