Turktime

Tülin Şahin, sözleriyle alay konusu oldu!

Lüks yalısından neden taşındığını anlatan ünlü model Tülin Şahin'in "Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi" diyerek herkesi şok etti.
ABONE OL
Abone Ol
Tülin Şahin, sözleriyle alay konusu oldu!
Haberler / Magazin
24 Mayıs 2023 Çarşamba 09:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güzelliği, kusursuz fiziği ve yaptığı programlardaki başarısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü model ve sunucu Tülin Şahin, konuk olduğu programda neden Kanlıca'daki lüks yalıdan taşındığını anlattı.

"YALIDA YAŞAMAYI SEVMEDİM, DENİZİN ÜSTÜNDE OLMAK YORDU"

Portekizli iş adamı Pedro de Noronha ile olaylı bir şekilde ayrılan ve şimdilerde kızı ile annesiyle yaşayan Tülin Şahin, "Bi Dolaplar Çeviriyoruz" programında bahçe içindeki evinden bahsederken şunları söyledi: "15-16 sene Suadiye'de bir villada oturdum. Oradan da Kanlıca'daki bir yalı dairesine geçtim ama ben yalı dairesinde yaşamayı sevmedim. Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Hamileliğimi de denk gelmişti. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi. Kanlıca'dan sonra yıllarca Etiler'de kaldım. Daha sonra bu evime yani Tarabya'ya taşındım. Kızım ve annemle yaşıyoruz.

"TİYE ALDILAR"

Tülin Şahin'in açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündem olurken eğlenceli yorumlar da beraberinde geldi. Şahin için " Allah'ım bana da böyle dertler ver" ve "Çok şükür fakiriz ve böyle dertlerimiz yok" yorumları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime