Turktime

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Transfer politikamızı değiştirdik

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu "Yabancı kuralı kararı altyapısı hazırlanmadan alınan bir karar. Federasyonun bu kararından geri döneceğinden umudum yoktu. Bizde transfer politikamızı bu yönde belirledik. Artık altyapıdan yetişecek oyunculara yönelmemiz lazım." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu: Transfer politikamızı değiştirdik
Haberler / Spor
22 Haziran 2021 Salı 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT SPOR'a özel açıklamalarda bulundu. Başkan Ağaoğlu konuşmasında şunları kaydetti: 

"Ahmet Nur Çebi başkanın görevi bırakması herhangi bir sıkıntıyla alakalı değil, Kulüpler Birliği'nde yapısal olarak bir takım değişiklikler yapacağız. Orada bir geçiş süreci söz konusu. İstifa söz konusu değil, aday olmayacak.

Kulüpler Birliği'nde yapısal olarak değişikliğe gideceğiz. Burada bir geçiş söz konusu olacak. Sayın Başkan, o süreç içerisinde görev almayacağını ifade etti. İstifa veya yaşanmış bir sıkıntı yok. Biz transfer politikamızı değiştirme kararı aldık.

Yabancı kuralı kararı altyapısı hazırlanmadan alınan bir karar. Federasyonun bu kararından geri döneceğinden umudum yoktu. Bizde transfer politikamızı bu yönde belirledik. Artık altyapıdan yetişecek oyunculara yönelmemiz lazım.

" YATIRIMA İHTİYACIMIZ VAR" 

Kulüpler Birliği'nde profesyonelliğe geçiş yapıyoruz. Süper Lig A.Ş konusu gündemde. Hem buna geçiş hem de yönetim anlamında daha üretken olmak için profesyonel bir yapıya kavuşma kararı aldık.

2-3 kulübün haricinde altyapıdan oyuncu yetiştirmek hem yapısal olarak hem finansal olarak imkansız. Büyük liglerde altyapı nasıl uygulanıyorsa, bizim de o yönde bir yatırıma ihtiyacımız var

TFF'nin yabancı kuralı konusunda değişikliğe gitmesini beklemiyorduk. Transfer politikamızı buna göre şekillendirdik. Hocamız bize 5-6 oyuncu söyledi. Bunların 4 tanesini zaten aldık"  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime