Turktime

Togg'un ikinci el fiyatı dudak uçuklattı

Satış fiyatı 953 bin liradan başlayan Togg’un ikinci elinde fiyatlar dudak uçuklatıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Togg'un ikinci el fiyatı dudak uçuklattı
Haberler / Ekonomi
25 Mayıs 2023 Perşembe 08:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin otomobili Togg'a vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi karaborsacıları harekete geçirdi. Kısa süre önce teslimatları başlayan araçlar online satış sitelerinden dudak uçuklatan rakamlara satışa çıkarılmaya başladı. Bu sitelerde "Sahibinden Togg" olarak verilen ilanlarda resmi satış fiyatı ise 953 bin liradan başlayan aracın fiyatı 3 milyon 500 ila 4 milyon liraya kadar çıkarak üç katına ulaştı. Söz konusu ilanların kısa sürede alıcı bulduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan sadece araç değil Togg ile ilgili hemen her şey büyük ilgi görüyor. E-ticaret sitelerinde Togg ile ilgili maket, tişört ve benzeri promosyon ürünleri bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Araçla ilgili internette ilgi gören başka bir konu ise domain fiyatları. Örneğin www.marmaratoggbayi. com alan adı 250 bin lira, www.togg2elparca. com ise 300 bin lirada satılığa çıkmış durumda. Türkiye'nin yerli otomobile olan ilgi ve beğenisinin farklı bir seviyede seyrettiğini belirten otomobil uzmanları, "Türkiye'de bugüne kadar hiçbir otomobil bu kadar ilgi görmedi. Sanal dünyada da en fazla izlenen, araştırılan otomobil Togg oldu" yorumunu yaptı.

100 BİNE ÇIKACAK

İlk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa-Gemlik'te deneyim merkezleri açan Togg, İstanbul, Ankara, Bursa-Gemlik, İzmir, Adana, Samsun, Diyarbakır, Erzurum, Antalya ve Kayseri'de de servis ve teslimat noktaları açmayı sürdürüyor. Dünya çapında bir teknolojiye sahip olan ve teknik özellikleriyle araba tutkunlarını kendisine hayran bırakan Togg, 29 Mart'taki çekilişin ardından mayıs ayında teslimatlarına başlamıştı. Bu yıl 20 bin aracı teslim etmeyi planlayan şirketin yakın gelecekteki teslim sayısı ise 100 bine çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime