Turktime

TRT1’in çok iddialı 3 dizisinde büyük sorun!

TRT1 ekranında geçen sezon yaşanan muhteşem çıkışın ardından bu sezon için yeni dizilerle birlikte büyük umutlar ve planlar yapıldı. Fakat beklenen oranda reyting yaşanmadı.
ABONE OL
Abone Ol
TRT1’in çok iddialı 3 dizisinde büyük sorun!
Haberler / Medya
23 Ekim 2021 Cumartesi 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 Pelin Abay, Tolga Tekin ve Caner Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizi çok düşük reytingler alarak TRT1 yönetimine şaşkına çevirdi. Dünya Hali devam ediyor ama çok düşük reytingler aldığı için rekabette yok…

REYTİNGLER DÜŞÜŞTE!

TRT1 için kış döneminde Barbaroslar dizisi en önemli koz olarak biliniyordu. Ancak böyle olmadı… Perşembe rekabetine dahil olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne yazık ki, reytingler birincilikten artık çok uzaklaştı. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde olduğu diziye büyük yatırım yapan TRT 1 aynı zamanda büyük bir şok yaşıyor.

Dizinin reytinglerde birinci olması beklenirken, artık üçüncülük normal kabul ediliyor… Dizide senaryo ve yönetmen değişikliklerinin yapılması da şimdilik olumlu bir sonuç vermedi. Barbaroslar dizisinin her geçen hafta izleyici kaybı yaşaması ve sosyal medyada çok fazla eleştiri alması da diziye olan ilginin iyice düştüğüne işaret ediyor.

PROGRAMLARIN GÜNÜ DEĞİŞTİRİLDİ

TRT1’in bir başka reyting zaferleri beklediği dizisi Kıbrıs Zafere Doğru idi… Geçen sezon perşembe rekabetinde Bir Zamanlar Kıbrıs ismi ile yer alan dizinin ikinci sezonu yine çok etkili sahnelerle başladı. Ahmet Kural, Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi gün değiştirdi.

Artık cuma rekabetinde yer alan dizinin yeni bölümleri yayınlanıyor ama izleyici ilgisi bir hayli zayıf… Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin 11. bölümü ekrandaydı ve ne yazık ki reytinglerde ciddi bir sıkıntı olduğu da gözlemleniyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime