Turktime

TOGG TEKNOFEST'TE ziyaretçilerini bekliyor!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen TEKNOFEST, Atatürk Havalimanı'nda ziyaretçilerle buluşuyor. Teknoloji festivalinde bu sene yerli otomobil rüzgarı esiyor.
ABONE OL
Abone Ol
TOGG TEKNOFEST'TE ziyaretçilerini bekliyor!
Haberler / Teknoloji
21 Eylül 2021 Salı 13:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) TEKNOFEST kapsamında ziyaretçilerle bir araya geliyor.

Yerli otomobile ilginin yoğun olduğunu söyleyen TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar festival ile ilgili, "Rekor şekilde başvuru aldık, halka açık bir şekilde gerçekleştirilecek ve ilk defa insansız hava araçları ile insanlı hava araçlarının birlikte kombine yaptığı bir görsel göreceğiz" dedi.

TOGG görücüye çıktı!

Bugün itibarıyla başlayan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde (TEKNOFEST) yer alan ve üretim tesislerinin yapımı devam eden TOGG, ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Bataryası tanıtılıyor

Yerli otomobil TOGG'un elektrikti batarya hücreleri de TEKNOFEST'te ayrı olarak sergileniyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada, yeni teknolojideki bataryaların otomobil menzilini yüzde 25 oranında artıracağı ifade edildi. 

Öte yandan bataryanın yeni teknolojisi sayesinde yüzde 80 kapasiteye kadar olan şarjı 20 dakikanın altında bir sürede dolacak.

"Rekor şekilde başvuru aldık"

Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda düzenlenen TEKNOFEST ile ilgili konuşan Selçuk Bayraktar, "Teknofest dördüncü yılında İstanbul'da ilk başladığı yerde Pandemi nedeniyle sağlık bakanlığımızın Herkesi doğrultusunda tedbirler kapsamında yapılarak kutlanacak. 200 binden fazla öğrencimiz başvurdu yarışmalara. İlk yıl bu 20 bindi, ikinci yıl 50 bin, üçüncü yıl 100 bin ve artık dördüncü yılında dünyada açık alanda rekor şekilde bir başvuru aldık. Halka açık bir şekilde gerçekleştirilecek. İlk defa insansız hava araçları ve insanlı hava araçlarının birlikte kombine yaptığı bir görsel göreceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime