Turktime

Survivor'a sürpriz isim!

Uzun yılların ardından yeniden ekranlara dönen ve son imaj değişimiyle büyük beğeni toplayan oyuncu Arda Kural'ın Survivor 2023 ekibinde yer alacağı ve 'Fenomenler' takımında yarışacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Survivor'a sürpriz isim!
Haberler / Magazin
27 Kasım 2022 Pazar 13:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2000'li yılların yıldız oyuncusu Arda Kural, yeniden gündem olmaya başladı. 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Kural, 2005-2008 yılları arasında ‘Emret Komutanım’ dizisiyle hayranlarıyla buluşmuştu.

EKRANLARA GERİ DÖNDÜ

Bir dönem yaşadığı psikolojik sorunlarla adından söz ettiren Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından yıllarca ekranlardan uzak kaldı. Hayranlarını üzen olayın ardından tedavi görmeye başlayan 42 yaşındaki oyuncu, 'Tutunamayanlar' dizisiyle yeniden oyunculuk hayatına başladı.

"FENOMENLER TAKIMINDA YARIŞACAK"

Son olarak Kural hakkında ortaya atılan bir iddiaya göre, Acun Ilıcalı'nın oyuncuya Survivor 2023 ekibinde yer alması için teklif götürdüğü belirtildi. Teklifi kabul eden Kural'ın da 'Fenomenler' takımında yarışacağı iddia edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime