Turktime

Simge Sağın yine çok cesur

Son dönemde çıkış yakalayan şarkıcılardan Simge Sağın, seçtiği sahne kıyafetleri dikkat çekmeye devam ediyor. Sağın, son olarak mini transparan elbiseyle sahneye çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Simge Sağın yine çok cesur
Haberler / Magazin
15 Mayıs 2022 Pazar 23:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Simge Sağın, o anlara ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. 

Simge Sağın’ın paylaşımları kısa sürede takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sağın’ın daha önce de birbirinden cesur sahne kıyafetleri ile kendinden söz ettirmişti.

SİMGE SAĞIN

Simge Sağın, 8 Ağustos 1981 yılında İstanbul’a bağlı Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Babası müzisyen olan şarkıcı Simge Sağın, küçük yaşlarından beri müzikle iç içe oldu.

On iki yaşında gitar çalmaya başlayan Simge Sağın, zaman içerisinde kendi bestelerini yapmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi bölümünden mezun olan Sağın, daha sonra müzik sektöründe çalışmaya başladı.

İlk profesyonel işini Zeynep Dizdar orkestrası ile yaptı. Sonrasında Gülşen, Yaşar Günaçgün ve Serdar Ortaç ile çalıştı. Bu isimlere vokalist olarak eşlik etti.

Sağın, 2011 yılında ilk albümü olan ‘Yeni Çıktı’yı yayınladı. 2014 yılında ise ‘Bip Bip’ ismini taşıyan ikinci EP albümünü çıkardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime